Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 1., vasárnap

Mire jó az Instantgrow?

Amióta bevezették a Szomszédok közötti versenyeket, gyakrabban juthatunk eme becses kincshez. A repülős Instantgrow ( rögtön növesztő) 2 fajta változatával találkozhatunk. Bár kinézetre  ugyanaz, de a nevük különböző és a hatásfokuk is eltér egymástól.
Free Instant Grow Flightot a verseny során kaphatunk jutalomként, használatához szükség van egy repülőre, amit 30 000 coinsert vehetünk meg, ha épp nem rendelkezünk vele, azon a farmon, ahol használni akarjuk. Felhasználás során beérlelhetjük vele a növényeinket, a fákat  és az orchardokat.
Instantgrow Potiont az ismerőseinktől vadászhatunk le, amikor megosztják ama örvendetes eseményt, hogy elérték a 6 000 ültetési számot a verseny során, ezért cserébe megkapják a Free Instant Grow Flightot, mi pedig, ha erre ráklikkelünk, egy sima instantot kapunk ajándékként. Ez a fajta gyors növesztő csak a növényeket érleli be, semmi másra nem alkalmazható.
És azt honnan tudjuk, hogy nekünk épp milyen van a giftboxban? Elsősorban ugye a megnevezése alapján, de ha rávisszük az egeret a kép bal felső sarkában lévő kis kérdőjelre, akkor megmutatja, hogy mire használható, melyik fajtával rendelkezünk.












Különböző promóciók során, kaptunk 1-1 instantot ajándékba, de ezek is csak a növények beérlelésére alkalmasak.



Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.