Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 18., szerda

Segítség a linkes megosztáshoz


Nos, újabb meglepetés, de ezúttal kellemetlen élményben részesít bennünket Zynga. Azon játékosok, akik eddig a kiválasztott ismerősnek link formában küldték a fát, pacit, tojást, stb... észrevehették, hogy hiába a jobb klikk, a link másolásának lehetőségét kivették a választható opciókból. Na de, szerencsére vannak találékony játékostársaink, akik megtalálták a megoldást erre a problémára :))) A lenti videót megnézve, szerencsére nagyon egyszerű módon orvosolhatjuk ezt a problémát.
Szóval, amikor megkapjuk a felugró ablakot a megosztásra, a vastag betűs részre jobb klikk, kiválasztjuk az " inspect element" opciót, a képernyő alján megjelenik egy csomó írás, keressük meg a <div class unclickablewas> szöveget, és dupla klikkel változtassuk át "clickable" változatra. Akinek magyar szöveggel jelennek meg az opciók, az az "elem kivizsgálása" lehetőségre klikkeljen. Ha ezzel megvagyunk, akkor máris megoszthatóvá válik az adott link. Annyi a macerás benne, hogy ezt minden egyes alkalommal meg kell csinálni, amikor link formában szeretnénk megosztani.
Ahoz, hogy ez működjön, Google Chrome böngésző használata szükséges.






Köszönjuk szépen a videót a Dirt Farmernek, Dirt Farmer, thank you :)



A másik megoldás egy bővítmény a böngészőkhöz.  Azt írják, hogy a Moziilán is működik, de sajnos az nálam nem jött össze, de lehet másnál sikeres lesz. A következő lépéseket kell elvégezzük:

1. lépés:


Klikk a képre

2. lépés:

Folytasd az alkalmazást


3.lépés

A Show Sript Soucre katt menj tovább


4. lépés:

A két ablak megjelenése után kész is vagyunk. Nekem nem jelet meg az ez a két ablak, úgy hogy lesz akinél simán beteszi a bővítménynek közé.


5: lépés

Ezek után, mintha misem történt volna, jobb klikk és ismét megjelenik a megosztásnál a link cimének másolása . A többit már tudjátok ;)

 Mozzilára pedig, az alábbi képre kattintva érhetitek el a bővitményt :)




Vica és Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.