Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 6., péntek

Képernyőkép készítése


A farmunkról nagyon könnyen tudunk képet készíteni mindenféle segédeszköz, program nélkül is. Ehhez a következőt kell tennünk:
Megnyitjuk a farmot, és (ha nem szeretnénk utólag szerkeszteni a képet), teljes képernyőre rakjuk a játékot. Ha ez megvan lekicsinyítjük annyira, hogy jól látszódjon az egész. Ezután megnyomjuk a billentyűzeten található Print Screen ( PrtSc SysRq) billentyűt (notebook esetén általában az Fn + PrtSc kombinációval működik). Látszólag nem fog történni semmi, ne ijedjünk meg.




Nyissuk meg a Paint programot vagy bármilyen másik képszerkesztőt és a Ctrl + V billentyűzet kombinációval (vagy Szerkesztés menü, beillesztés) illesszük be a képet. Ezután már csak el kell mentenünk. Ezt megtehetjük a Ctrl + S megnyomásával (vagy Szerkesztés menü, mentés). Adjunk neki valamilyen nevet, válasszuk ki, hogy hova legyen elmentve, majd végül figyeljünk arra, hogy a kép formátuma png vagy jpg legyen. Most már bezárhatjuk a programot és feltölthetjük a képet.






A kép feltöltéséhez kattintsunk erre a linkre: képfeltöltés. Itt a "fájl kiválasztása" gombra klikkelve válasszuk ki a megosztani kívánt képet (ne felejtsük el, hogy hova mentettük), majd ha nem szeretnénk, hogy mások is lássák a képünket, akkor vegyük ki a publikus elől a pipát. Ezután nyomjuk meg alul a feltöltés gombot.



Ha megtörtént a kép feltöltése, görgessünk az oldal aljára, ahol több linket is fogunk találni. ezekből nekünk a legutolsó "direkt link a képhez" fog kelleni. Ezt a linket egyszerűen másoljuk ki és illesszük be, ahova szeretnénk.


lindemann


Képkészítés, feltöltés Lighshot használatával


A programot a letöltés után telepítsük fel, majd a PrtSc gomb megnyomásával tudunk képet csinálni.  A bal gomb nyomva tartásával kijelöljük a fotózni kívánt részt. Jobb klikk, Save a kép mentése a számítógépre. De nekünk a másik lehetőségre van szükségünk. Facebook-ot jelző F betűre kattintva egy külön oldalon megnyílik a kép.  A kékkel kijelölt linket kell kimásolni és azt a hozzászólásokhoz beilleszteni.


A programot  a képre kattintva tudjátok letölteni.



Vica

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.