Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. december 6., csütörtök

A horgásztó rejtelmei


Megérkezett a horgásztó, és ebben a cikkben megpróbálom nektek leírni azt mi is ennek a játéknak a lényege. Igen ez egy új játék, és nem egy előre beharangozott mini farm.


A felugró ablakra klikkelvé érhetitek él, illetve utazhatok át a tóra.

Akinek ez nem jelenik meg a Home farm mellet megtalálja.




Ezt követően lesz egy segítőnk is, Jesse aki, mindent szépen megmutat nekünk az első kőrben.




Első estebe egy nyíl mutatja, meg hol találjuk a halat. A kifogásához klikk a nyílra. (persze utána majd vakon pecázhatunk)  7 mp áll rendelkezésünkre ahhoz hogy Real feliratra kattintva sokszor a zöld mezőbe legyünk. Ha szerencsések vagyunk, extra bonusban is részesülünk, de naponta csak 5x él a lehetőég. 


Ha egy halfajt többször kifogunk Mastery táblát szerezhetünk belőle.



 Ha meg van, a halacska azt egy felugró ablak jelzi majd, amit a horgászkunyhóban gyújtunk össze


 Ha ezt az ablakot látod nem elúszott a kis mocsok, de megpróbálhatjuk újra a Fish Again-ra kattintva. Természetesen csak addig, míg van, hozzá elegendő kukacunk, amit  ingyen és automatice kapunk,bizonyos időnként, (hogy pontosan az mennyi azt nem tapasztaltam még ki)



A sikeres horgászat után egy felugró ablak nyílik meg, amit megoszthatunk szomszédainknak, evvel is segítve a további pecázást. 



És íme a a kunyhónk (FISHING LODGE)



A kunyhó belső menüjében látható, hogy 5 egymástól eltérő halfajtát, illetve egy csizma gyűjteményt kell kifognunk. Ha minden darabot megtaláltunk ajándékba lesz részünk, ami kép alapja valamilyen fa lehet.  


A kunyhó belső menüje



Következő részre csak akkor tudunk át menni, ha már az elsőben az összes halat kifogtuk



Alap 

Pisztráng

Sügér

Lazac

Csizma


Ahhoz viszont hogy tovább haladjunk minden részben más és más felszerelésre van szükségünk, amit momentán, csak FV cashért tudunk megvásárolni, még pedig a Horgászboltba. 





Sajnos itt is csak a kukac van, ingyen ami csak alap horgászatra jó. ezt kapjuk bizonyos időnként. De Én úgy vettem észre hogy a falról lepecázott szomszédjaik által megosztott dolgokban, más csalikat is szerezhetünk, amit a horgász dobozban találunk meg.



Horgászdoboz 


 Itt találjuk meg, a már megszerzett kellékeinket a jó fogás reményébe. Az alap bot csak amit ingyen kapunk. 


Első körbe pár kukacot és 5 darab mályva cukrot kapunk. A kukaccal kicsi az esély a kapásra a mályvacukorral 3x-os a szárított hallal ez esetbe Fürge cselével 6-os, de azt csak Fv cash-ért tudjuk megvásárolni.



Az extra menüben van a hal kereső, ennek segítségével azonnal kapás érhető  el. De vigyázat ez már Fv cashbe kerül.


Figyelem! A Buy Now felírat minden esetbe FV cash-t vesz le tőlünk ne essetek ebbe a hibába!


Kicsit nekem is gyerek cipőbe jár ez az egész peca dolog, de remélem azért egy apró segítséget tudtam nektek evvel nyújtani. Ahogy jobban kiismerem a játékot, jelentkezek bővebb információkkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.