Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. április 22., vasárnap

Kiadatlan Liget projekt

Akik aktív fa termelők, azok tudják, hogy egy ideje milyen nehezen adnak az új fák csemetéket, mennyit kell melózni azért, hogy minden egyes kiadott fából megszerezzük a mestertáblát, pláne ekkora fa dömping mellett, amivel Zynga egy ideje eláraszt bennünket. Akinek nem telik fa masteryt duplázó szoborra, vagy nincs pár száz orchardja, az bizony nem bírja ezt az iramot. Néhány külföldi oldalon találtunk arra vonatkozó infót, hogy ezen problémák enyhülni fognak , remélhetőleg hamarosan, úgynevezett Liget építésének segítségével. Egyenlőre elég kevés az infó róla, úgyhogy csak nagy vonalakban ismertetik a projektet, de biztatóan hangzik.
A Liget, egy speciális környezet, ahova betehetjük a már kész orchardjainkat, amelyeket ha learatunk, bónusz mastery pontot, coinst, kókuszt kapunk.
Minél nagyobb a Liget területe, annál több bónuszt kapunk majd.
A Liget maga, nem orchard, a csemete, amit az aratás során kapunk, valamelyik orchardban lévő fa csemetéje lesz.
A rendszer működése ennyi infó alapján még nem teljesen tiszta, hogy az orchard külön lesz e aratható, vagy ha learatjuk a Ligetet, akkor a benne lévő összes orchardot is, mennyi kanna és csemete lesz aratás után, ezek még olyan dolgok, amelyekre  nincs válasz. Ahogy többet tudunk , tájékoztatunk benneteket.
Na és a lényeg, építkezni kell. 3 fajta építőanyag szükséges a Ligethez, mindenből 10 darab. Segítségkérő linket adok hozzá, sajnos kép még nincs róla, de tanácsolnám mindenkinek, akit érdekel a dolog, hogy kezdje meg a gyűjtögetést, mert ismerve Zyngát, egyik napról a másikra a nyakunkba zúdítja majd ezt is, és a sok feladat miatt, bizony jól jön, ha nem akkor kell kapkodni.

Mini Boulder                                                     Mulch Soil                                                   Turf Roll






Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.