Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 12., csütörtök

Groves III és IV

Jó hírrel szolgálhatok azon kedves játékostársaknak, akik fáradtságot nem kímélve hajtják a fák után járó mestertáblákat, megérkezett az eddig is nagyon hasznosnak bizonyuló groves továbbfejlesztett változata, vagyis változatai, mert 2 új variáció is megjelent a piacon. Azon kevés dolgok közzé tartozik, ami tényleg megkönnyíti az életünket a farmon és lerövidíti a "fázás" folyamatát. Az eddigi 4 hatósugár megduplázódott és most már, ha okosan kombináljuk össze a dolgokat 8x bónuszokat szerezhetünk, pláne, ha még esetleg fa mastery szobrunk is van, akkor az maga a kánaán :D
Ugyanazon építőanyagok szükségesek ehez a fajtához is, annyi különbséggel, hogy a 10 darab helyett, mind a 3 fajtából 20 darab kell, ergo 1 groveshoz 60 darab építőanyagot kell összeszedni. Nagyszabású projekt ez, de aki aktívan foglalkozik fa termeléssel, annak megéri, hiszen időt és szemet kímélő eljárással secc perc alatt letudja a mestertáblákat. A régi, eddig felépített groveseket sem kell kidobni, hiszen simán össze lehet illesztgetni az újfajtákkal.
A piacon 5 coinsért vásárolható meg darabja.
Groves IV


Groves III

És azt se felejtsük el, hogy nem csak a mesterpontok sokszorozódnak meg, hanem a fák aratása után járó coins, kókusz és jade pénz is.










Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.