Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 7., szombat

Nyereményjáték 2012.07.07



Kedves szerkesztő társainkkal úgy döntöttünk, hogy egy kicsit feldobjuk itt a klubban a hangulatot és mostantól minden hónap első hétvégéjén egy játék lesz az oldalunkon, ahol értékes nyeremények várnak a győztesekre. Vágjunk is bele !


A mostani játékunk témája a legszebb Jade Falls farm. Mindenki aki részt szeretne venni a játékban az küldjön egy képet a farmjáról. A képeket  facebookon a nyereményjáték albumunk Jade Falls képe alá várjuk (Link a képhez) kommentben. Mindenkitől csak egy képet várunk, semmi többet. A kép png vagy jpg formátumú lehet, Lightshot programmal készítve vagy a kepfeltöltés.hu oldalról is elfogadjuk. Minden más link törölve lesz és nem vesz részt a játékban. Kép készítése: (Link) A első három helyezett részesül jutalomban. Az első helyezett maximum 30 Farm Cash értékű állattal, a második maximum 20 Farm Cash értékű dekorációval, végül a harmadik helyezett maximum 10 Farm Cash értékű fával lesz gazdagabb. Az ajándékot mi választjuk ki, kérjük emiatt ne is írjatok.
Kérünk titeket, hogy minél többen osszátok meg ezt az eseményt, barátaitoknak, szomszédaitoknak is legyen esélye részt venni a játékban.
Aki nem tartja be a szabályokat vagy megpróbálja megzavarni a játék menetét azt kizárjuk.
A képek feltöltésének határideje: 2012.07.14 0:00 (szombat)
A feltöltött képek alapján a győzteseket az FVFC csapata határozza meg.
Eredményhirdetés: 2012.07.16 (hétfő)
A nyerteseket privát üzenetben értesítjük.

FVFC csapat


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.