Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2013. május 26., vasárnap

Prized Sheep, avagy neveljünk barikat



A malac és unikornis nevelése után mi más is következhetne, mint a klasszikus bari nevelés, persze az új módszerrel, vagyis egy csomó valamit kell gyűjtenünk ahoz, hogy különböző féle fajta igencsak mókás egyedeket hozzunk létre.Jelenleg 4 fajta bari vásárolható meg, 2 coinsért, a másik 2 pedig farm cashért.



A séma maradt, vagyis minden alap bariból 4 különböző fajta új barit lehet felnevelni, persze nagyon nagyon sok Flower Drink felhasználásával.

Stunning Lamb
Silly Lamb
Shaggy Lamb
Snazzy Lamb
Serene Lamb
Stunning Sheep
Silly Sheep Shaggy Sheep
Snazzy Sheep Serene Sheep
Stunning Blue Silly Glasses
Shaggy Ribbon
Snazzy Belle
Serene Lotus
Stunning Green
Silly Mime
Shaggy Kid
Snazzy Hipster
Serene Bonsai
Stunning Pink
Silly String
Shaggy Jamaican
Snazzy Suave
Serene Rocky
Stunning Purple
Silly Fool
Shaggy Tie-Dye
Snazzy Elegant
Serene Bamboo



Stunning Emerald Silly Clown





Stunning Sapphire




Stunning Amethyst





Stunning Tourmaline



Mint ahogyan a malac nevelésnél moslékot, az unikornisoknál wisht, itt pedig úgynevezett Flower Drinket kell majd gyűjtenünk ahoz, hogy a barikat felneveljük. A Flower Drinket gyártani is lehet a Craftshopban.



 A Forbs és a Kudzu új növények :


A Get Sheep opcióra klikkelve vehetjük meg a barit, lehelyezzük a farmra. Mivel nagyon nagy meló ez, ezért érdemes segítséget kérni az ismerősöktől, nem csak a Flower Drink gyűjtésben, hanem úgy is, hogy az Add Friend opcióra klikkelünk, ott kiválasztunk 1 ismerőst akinek elküldjük a kérésünket, hogy ugyan már, legyen oly drága és segítsen felnevelni a barikát, hiszen ketten sokkal hamarabb megvagyunk vele és ami nem elhanyagolható tényező, hogy a segítő szomszéd is ugyanúgy megkapja a felnőtt barit mint Mi.Ez a lehetőség főleg a Farm Cashért megvásárolható bariknál a legkifizetődőbb, hiszen felesben sokat spórolhatunk, mind a cash, mind pedig a Flower Drink gyűjtésben.


Néhány, egyelőre még meg nem erősített infó szerint, a különböző fajta bari sorozat felnevelése után külön ajándékokat is kapunk :







Lola

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.