Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 9., hétfő

Imperial Shipyard , megint építkezhetünk


Akinek esetleg nem volt elég a Jade farmon, a Templom építése, az most megnyugodhat, érkezik a következő nagyszabású projekt. Birodalmi hadiflottát építhetünk, no azért nem éppen olyat, mint a Star Warsban, hanem amolyan farmos kiadásban.


És, hogy még egy csavart adjunk a történethez, early accesst, vagyis elővásárlási jogot vehetünk az építkezéshez. Na, ezt már határozott, igencsak kemény lehúzási akciónak tekintem, hiszen, az még ok, hogy farmot vehetünk ezzel a módszerrel, de már hogy egy építési lehetőséget is ehez kössenek, ez már felháborító!!! Nem elég, hogy a segítségkérő linkeket beszüntették, nehogymá az ember egy kicsit előre tudjon melózni ,neeeem, annak érdekében, hogy haladj valamire, nyisd ki a pénztárcát és fizess! Nem mintha szívem vágya lenne ez az újabb meló, nem erről van szó, hanem az piszkálja a csőrömet, hogy hol van itt kérem a fair play????? a minden játékosnak biztosítsunk egyenlő esélyeket???
Akkor nézzük a tényeket. Az elővásárlási jog ára 25 farm cash, aki él evvel a lehetőséggel, egy nagyon szép, hamvaiból megújuló Főnix madarat kap ajándékba, ami, ha jól megnézzük a piacos árakat, már úgy ahogy akár kárpótol is ezért a váratlan kiadásért.
Egyelőre még semmi konkrét infónk nincs arról, hogy milyen anyagok kellenek majd az építkezéshez, sem darabszám, sem az, hogy mégis hány szintből áll majd. De elnézve a projekt nagyságát, ezt is olyan 10. szintesre saccolom, mint általában a többi, ilyen jellegű épületet. Amint bármi konkrétat tudunk, beszámolunk róla.




Ez pedig a gyönyörűséges Főnix madár.



Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.