Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. július 9., hétfő

Új fák

Lehet visszatérnek a dolgok a régi, rendes kerékvágásba, és ezentúl, piacfrissítéskor csak "normál" mennyiségű fát kell beszereznünk. Igaz, ha a szombati frissítést állandóvá teszik, akkor tulajdonképpen ugyan ott leszünk, de mégiscsak könnyebb dolgunk lesz, hiszen nem minegy, hogy 1-2 vagy pedig 3-4 fa után kell hajtóvadászatot indítani.
A mai nappal visszatérünk a tündérmesék birodalmába. Ez a téma már futott, nem is egyszer , de ezek szerint hálásnak bizonyult, ha újra elővették, leporolták és ismét Fantázia ország birodalmába kalauzolnak el bennünket. Hamupipőke üvegcipője igencsak érdekes látvány, ha nem írják mellé. hogy ez fa, a büdös életben nem jöttem volna rá, hiszen igazából egy piedesztálra hasonlít, amelyre kipakolták az elhagyott cipőcskét, és a herceg várja a leányokat,hogy sorban felpróbálják, kiváncsian várva, kinek illik a lábára.
A Gomba fa ötletes, egyedűl ezzel a vattacukor rózsaszínnel nem értek egyett, mert fantázia ide vagy oda, ez abszolút nem illik hozzá.
És végezetül említsük meg, a bonsai sorozat legújabb gyöngyszemét, amelynek 1. szintü változata a megszokott áron vásárolható meg a piacon.





 FarmVille Glass Slippers Tree – 8 Farm Cash
 FarmVille Giant Glass Slippers Tree – 14 Farm Cash
 FarmVille Magic Mushroom Tree – 6 Farm Cash
 FarmVille Giant Magic Mushroom Tree – 12 Farm Cash
 FarmVille Pink Almond Bonsai Tree – 25 Farm Cash




Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.